Ida Ellisif Knutsen, Rådgiver I Apeland

Apeland styrker filmlaget

Kommunikasjonsbyrået Apeland henter journalist og TV-produsent Ida Ellisif Knutsen for å øke kompetansen og kapasiteten på visuell historiefortelling.

Ida Ellisif Knutsen kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Discovery Networks Norway. Hun har bred erfaring fra tv-produksjon, blant annet fra Monster Entertainment, der hun var vaktsjef og produsent for programmer som Senkveld, Sommertid og Ettermiddagen. Ida startet karrieren i NRK som journalist i P3 og har også vært journalist i VG Rampelys.

Vekst innen visuell historiefortelling

– Visuell historiefortelling har alltid vært en viktig del av vårt tilbud. Etterspørselen etter gode filmer øker, og kundene trenger rådgivere som evner å fortelle historier gjennom levende bilder. Derfor er vi glade for å ha fått Ida med på laget. Vi venter vekst både innen enkeltproduksjoner, serier og kampanjer, og Ida blir en verdifull rådgiver i dette arbeidet, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland.

I Apeland vil Ida blant annet jobbe med konseptutvikling, filmproduksjon og podcast.

Kraftfull kombinasjon

– Jeg opplever Apeland som et byrå som leverer kvalitet i grensesnittet mellom god forretnings- og kommunikasjonsforståelse og solid håndverk i produksjonene. Jeg håper at min erfaring fra tv-bransjen, parret med den tunge strategiske kompetansen som allerede finnes i selskapet, kan bli en kraftfull kombinasjon, sier Knutsen.

Ida Ellisif Knutsen er journalistutdannet fra Høgskolen i Oslo, og har videreutdanning i flermedial ledelse fra Handelshøyskolen BI.