Apelands Rådgivere Er Sertifiserte
De fleste av våre rådgivere er sertifisert av Reputation Institute.

Fem tok omdømmeeksamen

Ytterligere fem diplomer pryder veggen i Skjolden 1, etter at et nytt kull rådgivere har fullført Reputation Institutes utviklingsprogram i omdømmestyring og bestått eksamen.

Apeland er norsk partner for Reputation Institute (RI), verdens fremste fagmiljø innen omdømmebygging. Apelands samarbeid med RI gir alle rådgivere tilgang på oppdatert forskning og kompetansen innen omdømmestyring.

­– Omdømmestyring er et fagområde som stadig utvikles, og derfor betyr det mye for oss at alle rådgivere i Apeland kan få solid opplæring og avlegge eksamen. Vårt partnerskap med Reputation Institute gir oss stadig ny kunnskap og gjør at vi kan gjøre en førsteklasses jobb for våre kunder, sier Ole Christian Apeland.

Charlotte Gjone, Cecilie Wærholm, Caroline G. Didriksen, Arne Horvei og Åse Solberg gjennomførte opplæringen i høst, og besto nylig eksamen ved RI.

Forskningsbasert faglig utvikling

Forskere innen kommunikasjon fra hele verden er tilknyttet RI, og bidrar med sin forskning til undervisningsprogrammet. Opplæringen og sertifiseringen dekker et bredt kommunikasjonsfaglig spekter, med hovedfokus på omdømme. Omdømmestyring under kriser, omdømmeledelse og omdømmemåling er noen av temaene som er formidlet gjennom forelesninger, faglitteratur og i kollokviegrupper.