Rebecca Goodchild

Rebecca Goodchild leder for ny satsing

Rebecca Goodchild (27) er ansatt i Apeland. Der skal hun lede en ny faggruppe, som vil arbeide med kommunikasjon mot ungdom og unge voksne. Rebecca kommer fra JCPR, hvor hun har vært partner og rådgiver.

– Dette er en mulighet som jeg rett og slett ikke kunne takke nei til. Å starte noe nytt er en tillitserklæring, og en utfordring jeg gleder meg enormt til å ta fatt på. Apeland appellerte til meg fordi de er sterke på analyse, strategi og historiefortelling – grunnpilarene for god kommunikasjon, sier hun.

Rebecca har vært med å bygge opp JCPR de siste 3,5 årene, og har tidligere erfaringer fra samarbeidsmarkedsføring og sosiale medier i et Sonoma-eid selskap i Amsterdam. I 2016 ble hun kåret til ”Årets talent” i Gullkorn, kåringen som bransjeorganisasjonen Komm står bak.
– Rebecca har fått til mye på få år. Hos oss skal hun sammen med andre unge talenter hjelpe kundene våre til å nå enda bedre ut til de yngre, rastløse og overstimulerte målgruppene. Hun skal også utforske om vi kan tilby våre tjenester på nye måter, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland.

Apeland arbeider tverrfaglig med analyse, kommunikasjonsstrategi, PR, reklame og digital kommunikasjon.