Ingrid Leren Wathne skal arbeide med merkevarebygging og konseptutvikling.

Nyhet 10.01.2022

Reklameveteran Ingrid Leren Wathne til Apeland

Ingrid Leren Wathne er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Apeland. Hun kommer fra stillingen som kreativ leder i Schjærven, og skal lede Apelands satsning innen merkevarebygging og kreativ konseptutvikling.

– I Apeland har vi vært på jakt etter en som kan styrke vårt tilbud på merkevarebygging. Det kan Ingrid. Hun er tekstforfatter fra Westerdals med lang erfaring fra reklamebransjen, og hun har hele tiden utvidet sin kompetanse blant annet med en bachelor i psykologi og en mastermodul i bærekraft. Det var flere byråer som ønsket henne i staben, jeg er glad for at hun valgte Apeland, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland.

Historier som forandrer

– For meg er dette et verdivalg. Dette er et selskap som reelt bidrar til verdifulle forandringer, med svært dyktige kommunikasjonsrådgivere som jeg kan lære masse av. Jeg er opptatt av livskvalitet og nysgjerrig på hvordan vi kan ha gode liv uten at det går utover jordens tåleevne. Det temaet er aktuelt for alle virksomheter som jobber med omdømme og merkevarebygging, og det griper inn i både de små og store kommunikasjonsoppgavene. I Apeland får jeg utvikle strategier, konsepter og god kommunikasjon med dette for øyet. Her er det fagfolk som vil vel – og som har gjort en forskjell i årevis. Jeg er allerede i gang med spennende kampanjer, og ser frem til å levere på Apelands løfte, «Historier som forandrer».

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Sett deg på listen.