Vil du ha faglig påfyll?

Apeland brenner for kommunikasjonsfaget, og liker å dele kunnskap. Her er noen alternativer for deg som ønsker faglig påfyll.

Foredrag hos deg: Vi tilbyr en rekke faglige foredrag, alltid tilpasset anledningen og tilhørerne.

Ønsker du å bruke Facebook til å markedsføre virksomheten din, men mangler kompetansen til å gjøre alt selv? Vi tilbyr kurs i grunnleggende bruk av Facebook for små bedrifter.

Omdømmedagen: Omdømmedagen er årets viktigste fagdag for omdømmebygging og selskapskommunikasjon.

God kommunikasjon: Gratis seminar for kommunikasjonsansvarlige i frivillige organisasjoner.

Lederliv: Lederliv er Apelands podcast for alle som er interesserte i ledelse og ledere. I hver episode møter vi  ledere for ulike virksomheter og lar dem dele sine tanker gjennom gode samtaler. Noen av lederne er kjente, noen er ukjente, alle er engasjerte. Last ned Lederliv som podcast i Itunes  og Android.

Digitalt forumHar du ansvaret for sosiale medier, nettsider eller digitale nyhetsbrev? Apelands utviklingsprogram for digital kommunikasjon gir løpende, faglig påfyll og diskusjoner med andre som jobber med det samme som deg, med praktiske løsninger for bedre effekt.

Foredrag hos oss: Vi arrangerer jevnlig gratis foredrag og frokostmøter. Vi har ingen planlagte åpne møter akkurat nå, men kontakt oss gjerne for mer informasjon om seminarer og faglig påfyll hos Apeland.

Vil Du Ha Mer Informasjon Om Foredrag?

Vil du ha mer informasjon om foredrag?

Ta kontakt med Ellen Paulsen på tlf. 90036010 eller ellen@apeland.no

Vil du motta e-post om seminarer og andre nyheter?