Vil du ha faglig påfyll?

Apeland brenner for kommunikasjonsfaget, og liker å dele kunnskap. Her er noen alternativer for deg som ønsker faglig påfyll.

Digitalt forum: Har du ansvaret for sosiale medier, nettsider eller nyhetsbrev? Har du lyst til å holde deg oppdatert, få nye ideer og bli inspirert av Apelands rådgivere og andre som jobber med digital kommunikasjon? Da er Digitalt Forum noe for deg. Utviklingsprogrammet er åpent for deltakere fra hele landet. Les mer og meld interesse her.

Lederliv: Lederliv er Apelands podkast for alle som er interesserte i ledelse og kommunikasjon. I hver episode møter vi ledere for ulike virksomheter og lar dem dele sine tanker gjennom gode samtaler. Noen av lederne er kjente, noen er ukjente, alle er engasjerte. Last ned Lederliv som podkast i Apple Podcasts,  Spotify og Android.

Foredrag hos deg: Vi tilbyr en rekke faglige foredrag og workshops, alltid tilpasset anledningen og tilhørerne. Disse kan selvfølgelig også gjennomføres digitalt på ønsket plattform.

Foredrag hos oss: Vi arrangerer jevnlig gratis foredrag og frokostmøter. Vi har ingen planlagte åpne møter akkurat nå, men kontakt oss gjerne for mer informasjon om seminarer og faglig påfyll hos Apeland.

Omdømmedagen: Omdømmedagen er årets viktigste fagdag for omdømmebygging og selskapskommunikasjon.

God kommunikasjon: Gratis seminar for kommunikasjonsansvarlige i frivillige organisasjoner.

Vil Du Ha Mer Informasjon Om Foredrag?

Vil du ha mer informasjon om foredrag?

Ta kontakt med Ellen Paulsen på tlf. 90036010 eller ellen@apeland.no

Vil du motta e-post om seminarer og andre nyheter?