Ted X Oslo

Stolt hovedsponsor av TEDx Oslo

TED-konferansen har tiltrukket seg mange av verdens mest kjente ledere, fremste innovatører og dyktigste historiefortellere. Den 31. oktober arrangeres TEDx Oslo for tredje gang, med Apeland som hovedsamarbeidspartner.

– Å spre gode ideer er kjernen både for TEDx Oslo og for Apeland. Derfor gleder vi oss over å kunne bidra til at dette arrangementet kan realiseres. Konseptet med å formidle noe som er komplekst på en kortfattet og enkel måte er noe vi arbeider med hver dag. Vi er stolte av å være hovedsamarbeidspartneren for 2013-konferansen i Oslo, sier adm. direktør Ole Christian Apeland i Apeland.

Aktuelt paradoks

Årets Oslo-konferanse har fått tittelen ”Paradox of Plenty”. På listen over foredragsholdere står blant annet biostatistiker Jo Røislien, professor i design John Wood, fysiker og blogger Sunniva Rose og grunnlegger av Piratpartiet i Sverige, Rickard Falkvinge.

Som for hovedkonferansen TED (Technology, Entertainment, Design) har også TEDx Oslo som mål om å spre ideer ved hjelp av 18 minutter lange foredrag og opptredener innenfor blant annet forskning, kunst, teknologi, utdanning, design, politikk, økonomi, kultur, forretningsvirksomhet og underholdning. Foredragene blir så gjort tilgjengelig på nett – gratis.

Både TED og TEDx er ikke-kommersielle organisasjoner, hvor både staben og foredragsholderne er ulønnet. Prisen er lav for deltakerne og billettene kan kun kjøpes på nett. Billetter til TEDx Oslo legges ut for salg fra 30. september kl. 10.

Les mer om TEDx Oslo her: tedxoslo.com