Historier som forandrer

Apeland hjelper deg å forme og fortelle historier som forandrer dine målgruppers opplevelse av produkter, selskaper og saker.

  • Markedskommunikasjon som øker salget.
  • Selskapskommunikasjon som styrker omdømmet.
  • Internkommunikasjon som styrker kulturen.
  • Holdningskampanjer som endrer adferd.
  • Myndighetskommunikasjon som påvirker vedtak.
  • Krisekommunikasjon som begrenser skade.

I en kompleks mediehverdag, der mange er usikre på om man skal satse på PR, reklame, egne digitale kanaler eller andre virkemidler, er Apeland veivisere til effektfull kommunikasjon. Vi skaper effektivt samspill.

  • Redaksjonell omtale.
  • Digital kommunikasjon.
  • Reklame i alle typer medier.

Vi hjelper deg å forstå, forme og fortelle

Vi arbeider for alle slags virksomheter. Fra enkeltmannsforetak til verdens største selskaper, store offentlige virksomheter og organisasjoner. Vi hjelper dem å forstå, forme og fortelle.

Velkommen Til En Kaffeprat

Velkommen til en kaffeprat

Lurer du på om vi kan hjelpe deg? Velkommen til en uforpliktende prat med Ole Christian Apeland!

Ta kontakt direkte på tlf. 90506010 eller ole@apeland.no.

Forstå

For å kommunisere godt, må du forstå dine målgrupper. Vi har omfattende erfaring med undersøkelse og analyse, og hjelper deg med å samle og tolke verdifulle opplysninger. Apeland måler kontinuerlig omdømmet til et bredt utvalg av kjente bedrifter, og deler funn på den årlige Omdømmedagen.

For å kommunisere godt, må du forstå dine målgrupper.

Forme

En tydelig kommunikasjonsstrategi gir din kommunikasjon mer effekt. Vi hjelper deg å velge strategi og forme historier som endrer målgruppenes adferd. Vi har lang erfaring med utvikling av kommunikasjonsstrategi og budskap for alle slags virksomheter.

En tydelig kommunikasjonsstrategi gir din kommunikasjon mer effekt.

Fortelle

Vi hjelper deg å fortelle de rette historiene i de rette kanalene. For å skape effekt må den store historien, og de mange små, fortelles igjen og igjen, i ulike former. Vi behersker alle de viktigste kommunikasjonskanalene, og vet hvordan de samordnes best.

Vi hjelper deg å fortelle de rette historiene i de rette kanalene.

Enkelt og effektivt

Vi vil heller bruke tiden vår på å skape effekt enn på å diskutere budsjetter. Derfor liker vi rammeavtaler som gir deg forutsigbarhet, kontinuitet og lave priser. Vi gir også faste prosjektpriser, eller arbeider på timebasis der det er ønskelig. Alle oppdrag ledes av seniorrådgiver, som er din faste kontakt.

Solid effekt

Vårt høyeste mål er å skape mest mulig effekt for kundene våre. Vi har vunnet flere av bransjens gjeveste priser for dette, men viktigere er det at kundene er fornøyde. Vi kobler gjerne våre honorarer til effekten av arbeidet vårt.