Ansatte I Apeland 2

Vil du være med på laget?

Apeland jakter på nye medarbeidere. Vi ser etter dyktige rådgivere som kan kommunikasjonsstrategi, miljø og politikk, undersøkelser og analyse, samt medieplanlegging og kjøp. I tillegg ønsker vi oss et kreativt team som kan løfte vår reklamevirksomhet.

– Mange spår tøffere tider fremover, men vår erfaring er at det fort betyr mer å gjøre for oss. Vi lever av å gi virksomheter mer effekt av sin kommunikasjon, og ser at kundene verdsetter vår helhetlige tilnærming, sier Ole Christian Apeland.

Apeland er eksperter på omdømme og merkevarer, og skaper verdier for kundene gjennom strategisk historiefortelling i alle kanaler. Selskapet er blant de ledende i landet på omdømmemålinger og analyse, og bruker funnene til å forme budskap.

I stillingsutlysningen loves det at nye medarbeidere får jobbe for gode saker, og at de vil få frihet, ansvar og faglig utvikling. Selskapet har svært lojale kunder i mange bransjer, med særlig tyngde innen miljø, eiendom, handel og merkevarer.

– Apeland er et selskap man blir glad i. Både nåværende og tidligere ansatte beskriver det ofte som en familie. En sympatisk, morsom, klok og hyggelig familie som deler kunnskap og ideer, og som leverer aller best sammen, sier tillitsvalgt Therese Werenskiold.

Se utlysningen her.