Omdømmedagen

Velkommen til Omdømmedagen 2015!

Vi har avslørt hvem som har Norges beste omdømme, men hvorfor har de det? Og hva kan vi hente av faglige innspill og inspirasjon fra små og store selskaper med ulike utfordringer? Velkommen til Omdømmedagen på Latter i Oslo onsdag 26. august 2015!

Omdømmedagen er årets viktigste fagdag for omdømmebygging og selskapskommunikasjon. Her vil du få faglige innspill og inspirasjon fra et bredt utvalg av foredragsholdere, og ikke minst muligheten til å mingle med bransjekolleger. For tolvte år på rad arrangerer Apeland og Reputation Institute en variert fagdag, i samarbeid med Kampanje.

Lærerike erfaringer

Vinnerne i årets omdømmeundersøkelse RepTrak Norge 2015 kommer for å dele av sine erfaringer, mens Apeland forteller mer om hvordan folk vurderer virksomheters omdømme. En del foredragsholdere er allerede booket, mens flere offentliggjøres fremover mot arrangementet i august.

Suksess og kriser på Omdømmedagen

– Både god kommunikasjon og god ledelse må til for å bygge et godt omdømme. Vi vil presentere små og store selskaper med ulike utfordringer, og håper deres historier kan inspirere andre, sier adm. direktør Ole Christian Apeland i Apeland.

Les mer om programmet, og meld deg på Omdømmedagen her.

Ellen Paulsen

Ellen er en erfaren rådgiver, som har arbeidet med de fleste av våre største kommunikasjonskampanjer gjennom mange år. Hun jobber strukturert og målrettet med å finne gode løsninger for små og store utfordringer, og sikrer at helhetlige kampanjer tas systematisk ut i alle kanaler. De siste årene har hun jobbet spesielt med digitale og sosiale kanaler.