Jobb i Apeland

Vi trenger flere som kan skape verdifulle forandringer

Apeland vokser, og trenger flere dyktige og hyggelige rådgivere. Hos oss vil du få jobbe for gode saker, sammen med dyktige kolleger. Du får frihet og ansvar, og rom for å utvikle deg faglig.

Vi er eksperter på omdømme og merkevarer, og hjelper kundene med å forstå sine interessenter, forme gode historier og fortelle dem i alle kanaler. Vår visjon er også vårt løfte: Historier som forandrer.

Nå søker vi

  • Seniorrådgiver – digital B2B-kommunikasjon
  • Performance-rådgiver/digital markedsfører


Seniorrådgiver – digital B2B-kommunikasjon

Vi ønsker oss en ny kundeansvarlig til Apelands digitale team. Du har solid kompetanse innen digital markedsføring, særlig i bedriftsmarkedet, og lyst til å gi råd og lede prosjekter. Du kan gi gode råd om datadrevet og automatisert markedsarbeid, og har god kjennskap til inbound marketing, SEO, SEM, ABM, sosiale medier og programmatisk annonsering.

Kontaktperson for spørsmål og søknader er Anna Heumrønningen, anna@apeland.no, telefon 98 00 97 97.

Performance-rådgiver/digital markedsfører

Vi trenger nok en dyktig digital markedsfører som trives med prosjektledelse, rådgivning, gjennomføring og optimalisering, med hovedfokus på betalt søk og performance. Begreper som PPC, CPC, CPO, SEO, SEM, CPM, CPMv, CTR%, CPV, viewrate og programmatisk er velkjente for deg. Du har erfaring med systemer og verktøy som DV360, Campaign Manager, Google Ads, Google Search Console, SEMRush, Google Tag Manager, Google Analytics.

Kontaktperson for spørsmål og søknader er Amanda Marie Bostad, amanda@apeland.no, telefon 95 90 64 99