Amanda kommer rett fra studiene, og er klar for å jobbe i Apeland. Foto: Katrine Lunke.

Nyhet 09.08.2022

Amanda Mirenge til Apeland

Amanda Mirenge er ansatt som junior kommunikasjonsrådgiver i Apeland. Hun har variert erfaring fra salg og sosiale medier, og kommer rett fra studier i kommunikasjon. 

Amanda Mirenge er utdannet innen strategisk kommunikasjon og journalistikk fra Høyskolen Kristiania. Hun skrev masteroppgave om medienes reproduksjon av kvinneposisjon i Rwanda.

Ved siden av studiene har hun jobbet som assisterende butikksjef med ansvar for bedriftens sosiale medier, og hatt journalistiske oppdrag. I Apeland vil hun bidra med blant annet idéutvikling, redaksjonelle tekster og mediekontakt.

– Vi møtte Amanda da hun var i innspurten av masteroppgaven og fikk et svært godt inntrykk. I Apeland har vi god erfaring med å satse på ferske kommunikasjonstalenter og vi ble raskt overbevist om at vi burde satse på Amanda, sier Ole Christian Apeland.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i Apeland, bidra med min ferske kunnskap og samtidig lære av alle de dyktige menneskene som jobber her. Som nyutdannet setter jeg spesielt stor pris på å bli tatt inn i varmen av en så talentfull gjeng. Jeg vet at Apeland har mange spennende kunder og gode verdier, så jeg er allerede stolt av å få ta del i reisen deres.
Det var særlig deres kommunikasjon rundt bærekraft og miljø som fikk meg til å søke, sier Amanda Mirenge.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Meld deg på listen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.