Apelands personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Apeland AS samler inn og bruker personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

Apeland, ved adm. direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på om hvordan vi samler inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hvilke personopplysninger vi behandler

Apeland behandler personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter. Apeland deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre inngåtte avtaler eller for å oppfylle rettslige forpliktelser.

Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av de personopplysningene som er lagret av Apeland. Se eget punkt nederst på denne siden.

Hvordan vi samler personopplysninger

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Behandlingsgrunnlaget er normalt samtykke fra den enkelte, men kan også være at du kontakter oss via skjema på nettsiden. I slike tilfeller gir du ditt samtykke til å behandle personopplysningene ved å sende oss forespørselen din.

Apeland behandler og innhenter også personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartner. Dette reguleres gjennom skriftlige avtaler mellom partene.

Hvordan vi sikrer dine personopplysninger

Domeneshop er vår driftsleverandør for apeland.no, og dermed databehandler. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Apeland, utvikler av nettsidene og Domeneshop som har tilgang til opplysningene som samles inn. Avtalevilkårene til Domeneshop regulerer hvilken informasjon Apeland og utviklere har tilgang til, og hvordan den skal behandles.

Apeland vil gjennom sikkerhetstiltak av virksomhetens IT-struktur sørge for best mulig informasjonssikkerhet med hensyn til behandling av personopplysninger.

Hvor lenge vi lagrer personopplysninger

Apeland lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som nødvendig ut fra formålet med behandlingen, eller som det foreligger lovbestemt oppbevaringsplikt for.

Nettstatistikk

Dette nettstedet benytter Informasjonskapsler (cookies). Apeland samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet.

>> Les mer om Apelands bruk av Informasjonskapsler (cookies) her

Deling av innlegg fra nettstedet

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.

Nyhetsbrev

Ved å legge inn din e-postadresse i påmeldingsskjemaer, og klikke på “Meld deg på”, samtykker du til å motta nyhetsbrev som e-post fra oss. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke nederst i e-poster du mottar, eller ved å klikke her.

Det er kun din e-postadresse som behandles, og e-postadressen din vil bli beholdt så lenge du ønsker å motta varsler eller nyhetsbrev. Melder du deg av eller trekker ditt samtykke til å motta varsler eller nyhetsbrev, vil din e-postadresse slettes umiddelbart. E-postadressen din deles ikke med andre.  Behandlingsansvarlig er Apeland, og Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i Mailchimps database, og Apeland har databehandleravtale med Mailchimp.

Behandling av personopplysningene (dvs. din e-postadresse) skjer på grunnlag av en avtale med deg om å sende deg varsler og nyhetsbrev, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav b.

Dine rettigheter

Alle som spør, har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Apeland har gitt denne informasjonen i denne personvernerklæringen. Du som er registrert i et av Apelands systemer har rett på innsyn i egne opplysninger ved henvendelse. Du har også rett til å be om at data blir slettet, eller at feilaktige opplysninger blir rettet.  Krav besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager, normalt per post.

Kontaktinformasjon

E-post: firmapost (@)Apeland.no

Postadresse: Apeland AS, Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo