Apelands rådgivere har høy kompetanse innen analyse, kommunikasjonsstrategi, PR, digital kommunikasjon og reklame.

Mer effekt av din kommunikasjon

Vil dere nå målene raskere? Apeland gjør produkter, tjenester, selskaper og saker synlige, tydelige og godt likt.

Vårt mål er å skape verdifulle forandringer for gode virksomheter. Vi bidrar til økt synlighet, sterkere merkevarer og bedre omdømme.

Våre tjenester oppsummeres i ordene forstå, forme og fortelle. Vi hjelper deg å forstå målgruppene, forme gode budskap og fortelle strategiske historier i alle kanaler.

Målrettet og helhetlig

Våre rådgivere jobber i tverrfaglige kundelag, som kan analyse, kommunikasjonsstrategi, redaksjonell kommunikasjon, digital kommunikasjon og reklame.

Sammen finner vi de riktige målgruppene, de riktige historiene, og de riktige kanalene. Hos oss er det ingen siloer. Vi tenker helhetlig for å skape maksimal effekt.

I tillegg til å skape effekt i markedet, ønsker vi alltid å øke kompetanse hos våre oppdragsgivere.

Enkelt og effektivt

Som kunde hos oss får du en erfaren seniorrådgiver som ansvarlig kontakt, og gode fagfolk rundt som dekker alle dine behov.

Vi jobber vanligvis med løpende rammeavtaler. Det sikrer et enkelt og ubyråkratisk samarbeid med full økonomisk forutsigbarhet.

Kvalitet og fornøyde kunder

Apeland er kvalitetssertifisert etter ISO 9001, og miljøsertifisert etter ISO 14001. Som en del av kvalitetsarbeidet måler vi kundetilfredshet.

Undersøkelsene viser at kundene er svært fornøyde med Apeland, og gjerne anbefaler oss til andre. Det betyr mye for oss.

Les mer om:

Vil du vite mer?

Velkommen til en uforpliktende prat med Ole Christian Apeland.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Meld deg på listen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.