Signerte partneravtale. F.v. Solfrid Flateby, Kronprinsparets Fond, Ole Christian Apeland og Irene Løken Lystrup, Kronprinsparets Fond.

Nyhet 15.04.2015

Apeland ny partner for Kronprinsparets Fond

Kronprinsparets Fond har inngått partneravtale med kommunikasjonsbyrået Apeland. Byrået skal bidra i fondets arbeid for ungdom.

Kronprinsparets Fond arbeider for å styrke ungdom og sette søkelys på ungdomstiden gjennom utvalgte prosjekter. Nå skal Apeland som pro bono-partner gi kommunikasjonsfaglig støtte til Fondet og prosjektene i tre år fremover.

– Dette synes vi er utrolig fint. Våre prosjekter ønsker seg økt kunnskap og hjelp til både strategi og operativt arbeid rundt kommunikasjon, så dette er en god nyhet for både dem og oss. At kommunikasjonsbransjen tar samfunnsansvar på denne måten, synes vi er svært gledelig, sier Solfrid Flateby, daglig leder i Kronprinsparets Fond.

Viser engasjement


Apeland skal bidra med utvikling av kommunikasjonsstrategier, kommunikasjonsrådgivning og opplæring for Kronprinsparets Fond, Pøbelprosjektet, Kjør for livet, Gatekunstakademiet og Arbeidsinstituttet i Buskerud.

– En av Apelands kjerneverdier er engasjement. Derfor bruker vi en del ressurser på å støtte gode formål på ulike måter. Da Solfrid Flateby, som er styremedlem hos oss, gjorde oss oppmerksom på fondets gode arbeid, fant vi det naturlig å tilby våre tjenester. Fondet støtter gode prosjekter som fortjener å bli bedre kjent, og det gleder vi oss til å bidra til, sier administrerende direktør for Apeland, Ole Christian Apeland.

Følger Try


Fondet, som skal bidra til at ungdom i Norge har et godt liv og at det blir færre som faller utenfor, har noen få utvalgte pro bono-partnere. Try Reklamebyrå har bidratt det siste året.
– Try har vært fantastiske, med kompetanse på utvikling av merkevarer, kreative løsninger, tekstutforming, reklamemateriell og ideer. At vi nå får samarbeide med både Try og Apeland, er for prosjektene og oss en drømmesituasjon i forhold til kommunikasjon, sier Flateby.

Mer om Kronprinsparets Fond

Les mer om fondet

Fondets hovedsamarbeidspartnere: Det Norske Veritas, DNB, Selvaag og Reitangruppen
Fondets pro-bono-partnere: TRY, McKinsey, Wiersholm og Apeland

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Sett deg på listen.