Nyhet 20.08.2020

Deler erfaringer på Lederliv

Apeland jakter stadig på dyktige ledere med erfaringer andre vil finne nytte og inspirasjon i. Hittil er 200 kloke hoder intervjuet i podkasten Lederliv.

– Ambisjonen for nett-tv-kanalen Lederliv er å være en inspirasjonskilde for alle som er interesserte i ledelse og ledere. Vi slipper til dyktige ledere, og lar dem dele sine tanker og lengre resonnementer i gode samtaler, forteller Ingrid Hognaland i Apeland, som er prosjektleder for Lederliv.

Spennende innsikt

Foreløpig er over 200 kloke hoder intervjuet av adm. direktør Ole Christian Apeland, som selv har mer enn 30 års erfaring som leder og kommunikasjonsrådgiver for ledere.

– Vi får mange tilbakemeldinger fra seere og lyttere som synes det er spennende å få dypere innsikt i hvem disse lederne er som personer, og hvordan de har håndtert ledelse i medgangs- og motgangstider. Flere setter pris på gode råd og tips, og lærer mye av å høre om lederfilosofi, suksess og tabber andre har gjort og lært av, kanskje kritiske hendelser som har gitt verdifull innsikt og erfaringer, sier Hognaland.

Flere kloke hoder

Nettsiden Lederliv.no ble lansert i september 2014. I desember 2015 året etter, ble sendingen lansert som podkast.

Du finner podkasten bl.a. på Apple Podcast, Spotify og Lederliv.no.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Sett deg på listen.