Nyhet 28.08.2020

IKEA fikk omdømmediplom i butikken

– Vi setter utrolig stor pris på at alle våre medarbeidere, og også kundene, har vært med på å løfte oss til toppen av pallen, sa kommunikasjonssjef Helene Løken da hun mottok beviset for at IKEA har Norges beste omdømme.

IKEA er på toppen av pallen sammen med TINE. Vanligvis er Omdømmedagen arenaen for diplomutdeling, men med dobbel avlysning av smittevernhensyn ble diplomet overrakt i møbelutstillingen på IKEA Slependen av Ole Christian Apeland.

Helene Løken fortalte at IKEA bruker resultatene av omdømmeundersøkelsen i endringsprosessen de er inne i. Målet er å etterleve visjonen, å «skape en bedre hverdag for de mange menneskene».

– Resultatene er viktige for å forstå, og eventuelt justere kursen dersom det er behov for det. Vi får en bekreftelse på at vi jobber med de riktige tingene. For oss i år er det særlig bærekraft som er i fokus. Det handler både om mangfold og inkludering, om å hjelpe folk flest til å leve sunt og bærekraftig, og om å gå fra en tradisjonell lineær økonomi til en mer sirkulær økonomi. Det arbeidet er vi godt i gang med. Det handler ikke bare om det rasjonelle, men også om følelser, sa Helene Løken.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Sett deg på listen.