Johanne Eidsvold er på plass hos Ole Christian Apeland i de nye lokalene til Apeland, på broen mellom Grønland og Barcode i Bjørvika. Foto: Katrine Lunke

Nyhet 28.03.2022

Johanne Eidsvold fra NRK til Apeland

Johanne Eidsvold er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Apeland. Hun har variert erfaring fra markedsføring og journalistikk, og kommer nå fra NRK.

Johanne Eidsvold er utdannet innen media og kommunikasjon fra OsloMet, og har arbeidet med journalistikk og markedsføring hos blant andre NRK, X by Kygo og VITA. Hos VITA etablerte hun blant annet det svært populære YouTube-konseptet «På badet». Eidsvold har også erfaring som regissør og produsent. 

 – Vi har fulgt med på Johanne i flere år. Hun er et usedvanlig talent, og vi er glade for at hun har valgt Apeland. Vårt kundeløfte og slagord er «Historier som forandrer», og Johanne skal jobbe med strategisk historiefortelling gjennom film, podcast, mediekontakt og sosiale medier, sier Ole Christian Apeland.   

Johanne Eidsvold begynte i Apeland 1. mars, etter en periode hos NRK i Oslo, der hun jobbet med et kompetanseløft. Før det var hun journalist i NRK Nordland, både på radio, TV og nett.

 – Jeg har gledet meg veldig til å starte i Apeland. Selskapet har de riktige etiske prinsippene for meg, er nyskapende og gjør mye bra – og gøy. Og så har Apeland innmari spennende kunder! Dessuten liker jeg rett og slett Ole Christian. Det er gøy å jobbe med en som er så direkte og innovativ. Da skjer det ting! I tillegg jobber det ekstremt dyktige folk i selskapet, som jeg allerede lærer masse av, sier Johanne Eidsvold.

Johanne Eidsvold har gledet seg veldig til å starte i Apeland. Foto: Katrine Lunke

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Sett deg på listen.