Nyhet 30.10.2020

Lederliv feiret 100 med Erna Solberg

– Korona har lært meg å være åpen, ærlig og si at jeg ikke alltid vet svaret. Folk stoler mer på det enn på skråsikre politikere, sier statsminister Erna Solberg i podcasten Lederliv

Intervjuet med statsministeren er en markering av at over 100 dyktige ledere nå har delt sine tanker om ledelse og kommunikasjon i podcasten Lederliv.

– Erna Solberg gir i intervjuet et innblikk i hverdagen som statsminister, og deler erfaringer om blant annet kommunikasjon og kompromisser. Dessuten understreker hun verdien av god ledelse, sier programleder Ole Christian Apeland.

Hør Lederliv med Erna Solberg på Spotify, Soundcloud, Apple podcasts, Google podcasts eller Lederliv.no.

Mye god læring

Apeland startet Lederliv i 2014 som nett-tv-kanal, men endret raskt formatet til podcast. Utgangspunktet var byråets kjerneverdi «engasjement», og målet var å spre kunnskap om og øke interessen for ledelse og kommunikasjon.

– Interessen for Lederliv har økt jevnt, og nå har vi ukentlige episoder med spennende ledere. Vi ser at nye følgere ikke bare hører siste episode, men også lytter seg bakover i arkivet. Med over 100 episoder tilgjengelig er det mye å hente for alle som er opptatt av ledelse og kommunikasjon, påpeker Apeland.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Sett deg på listen.