NY RÅDGIVER PÅ BÆREKRAFT: Øyunn E. Hagen Wold styrker Apelands satsing på bærekraftskommunikasjon. (Foto: Katrine Lunke)

Nyhet 01.02.2021

Øyunn Hagen Wold fra Miljødirektoratet til Apeland

Øyunn E. Hagen Wold er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Apeland. Hun kommer fra Miljødirektoratet, og skal særlig arbeide med miljø- og bærekraftskommunikasjon.

Øyunn har jobbet i Miljødirektoratet og blockchain-selskapet Diwala. Hun har også vært praktikant i Leger uten grenser og ved Det norske generalkonsulatet i San Francisco.

– Kommunikasjon rundt miljø og bærekraft er viktig for Apeland, og vi har jobbet kontinuerlig med det i over 20 år. Før var det noe noen kunder var opptatt av, nå må alle forholde seg til det. Virksomheter må øke sin egen bevissthet rundt bærekraft og formidle sitt syn og sin innsats til omgivelsene. Øyunns kompetanse vil være til stor nytte for våre oppdragsgivere, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland.

Øyunn Hagen Wold har en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda og har i tillegg studert bedriftsøkonomi ved BI, samt entreprenørskap og innovasjon ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

– Jeg opplever Apeland som et skikkelig solid byrå som etterlever sine gode verdier. Her er det spennende kunder, bred erfaring og solid kompetanse på miljøfeltet. Å bli en del av Apeland og bistå i arbeidet med å dyktiggjøre ledere og virksomheter i deres arbeid, er noe jeg gleder meg til, sier Øyunn E. Hagen Wold.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Sett deg på listen.