Nyhet 12.02.2023

Telenors kommunikasjonsdirektør Gry Rohde Nordhus til Apeland

Gry Rohde Nordhus blir seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Apeland. Hun skal særlig støtte ledere og større virksomheter i endringsarbeid knyttet til digitalisering og bærekraft.

Nordhus kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør for Telenor ASA. Hun har tidligere blant annet vært kommunikasjonsdirektør for Siemens i Norge, Norden, Nordvest-Europa og i Australia.
 
–  Grys erfaring med lederansvar i store, internasjonale konsern i kontinuerlig endring, er svært verdifull. Hennes forretningsforståelse og solide kompetanse innen digitalisering og bærekraft er gull for de fleste virksomheter. Gry jobbet hos oss for 20 år siden, og vi synes det er veldig hyggelig å få en usedvanlig dyktig kollega tilbake, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland.
 
–  Jeg brenner for å gjøre en forskjell for selskaper som står overfor endring, og som ønsker å synliggjøre hvordan mennesker og teknologi skaper mer bærekraftige organisasjoner og et bedre samfunn. Jeg kjenner Apeland som et byrå med en helhetlig tilnærming til vanskelige problemstillinger og en god kultur, både faglig og sosialt, og gleder meg til å være med på å utvikle Apeland videre, sier Gry Rohde Nordhus.
 
Ole Christian Apeland trekker særlig frem koblingen mellom kommunikasjon og økonomi.
– Gry er økonom, og forstår godt hvordan kommunikasjon kan skape vekst både på topplinje og bunnlinje, samtidig som hun brenner for bærekraft. I Siemens var hun blant annet sentral i elektrifiseringen av ferger, som har gitt stor verdi både til selskapet og miljøet. Ledere som vil engasjere sine interessenter i lønnsomme og bærekraftige endringer vil få stor glede av Grys råd, avslutter Apeland.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Meld deg på listen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.