Ole Christian Apeland har styrket laget med nyutdannede David Berg Skibenes, Torunn Solli fra Schjærven og Brage Steinson Wiik-Hansen fra Forsvaret. (Foto: Katrine Lunke).

Nyhet 29.06.2022

Tre nye til Apeland

Apeland har nylig ansatt Torunn Solli som art director, Brage Steinson Wiik-Hansen som kommunikasjonsrådgiver og David Berg Skibenes som juniorrådgiver.

Torunn Solli kommer fra Schjærven, og styrker selskapet på ide- og konseptutvikling. Brage Steinson Wiik-Hansen kommer fra Forsvaret og jobber med mediekontakt, medietrening og krisekommunikasjon.

David Berg Skibenes har nettopp fullført sin masterutdanning i strategisk kommunikasjon, og skal jobbe med blant annet mediekjøp og kampanjehåndtering.

Vil bidra positivt
– Apeland er en bedrift der de ansatte har et genuint ønske om å skape gode forandringer, sier Torunn Solli.

De siste seks årene har Solli jobbet i reklamebyrået Schjærven, og hun har tidligere jobbet i selskaper som Tidal og NATT&DAG. I tillegg har hun drevet enkeltpersonsforetak i åtte år ved siden av, med fokus på grafisk design.

– Jeg likte veldig godt kundelisten og de ansatte i Apeland. Det er viktig for meg å være i et selskap som jobber med merkevarer som vil bidra positivt i samfunnet, sier Solli.

Pressebakgrunn
Brage Steinson Wiik-Hansen har lang erfaring som journalist, og som kommunikasjonsrådgiver i Forsvaret. De siste tre årene har han jobbet i kommunikasjonsavdelingen i Hærstaben som teamleder i Combat media team.

I Forsvaret har han blant annet ledet kommunikasjonsarbeidet for den femte norske styrken i Irak og den militære kommunikasjonsenheten i Tbilisi i Georgia da det ble opprettet mottak for de som flyktet etter at NATO avsluttet engasjementet i Afghanistan.

– Jeg er veldig glad for tilliten jeg har fått i Apeland. Det viktigste for meg er at det er utrolig mange motiverte og svært dyktige medarbeidere i byrået. Jeg er glad for å ha et så stort fagmiljø rundt meg, sier Wiik-Hansen.

Rett fra studier til fast stilling
David Berg Skibenes har allerede fartstid som deltidsansatt i Apeland. Etter å ha levert inn masteroppgaven i strategisk kommunikasjon nylig, fikk han fast stilling som junior kommunikasjonsrådgiver.

Skibenes skal jobbe med blant annet mediekjøp, kampanjehåndtering og generelt rådgivningsarbeid.

– Det betyr veldig mye å få muligheten til å begynne arbeidslivet i Apeland. Det er høyt under taket og jeg gleder meg til å lære av de beste, sier Skibenes.

Vokser på fornøyde kunder
Apelands administrerende direktør, Ole Christian Apeland, er svært fornøyd med nyansettelsene.

– Vi lever av å levere høy kvalitet, og da er det avgjørende å ha et godt lag. Vi vokser hele tiden på at kundene er fornøyde og etterspør mer. Torunn tilfører oss enda mer visuell kompetanse og kapasitet, Brage har verdifull kunnskap om medierelasjoner og krisekommunikasjon, og David er et ungt talent som allerede har blitt en viktig ressurs, sier Apeland.

Motta nyhetsbrev fra Apeland

Noen få ganger i året sender vi ut nyheter og informasjon om seminarer og fagdager. Meld deg på listen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.